Ducie Street Warehouse

Play Video
A Classic and stylish approach to al-fresco dining...

This newly converted warehouse in the heart of Manchester’s dynamic Northern Quarter wanted to fuse style and functionality onto their brand-new terrace.

Equipped with an eye-catching south-facing terrace, the client was looking to add some shade/shelter without ruining the aesthetic which they have worked so hard to create.

They opted for eight of our commercial 4m Nova parasols finished with a classic yet contemporary black and white striped canopy.

A perfect choice for maximising natural light but also blocking glaring rays when needed.

By opting for our integrated LED light solution – it ensured that we could achieve the perfect ambience for an alfresco dining experience. But without needing to drape wires and ruin the clean and timeless look achieved.

Updating…
  • No products in the basket.